keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesätyöntekijä esittäytyy

Hei! 

Olen Tuuli ja toimin nyt toista vuotta Lumon kirjaston kesätyöntekijänä, opiskelen helsingin kuvataidelukiossa. Kun viime vuonna hain kesätöihin kirjastoon, en todellakaan kuvitellut miten kiva työpaikka tämä voisikaan olla, mutta kun saavuin ensimmäisenä päivänä töihin niin minut otettiin todella lämpimästi vastaan ja opin hetkessä kaiken tarvittavan.


   Olen iloinen, että olen päässyt myös toteuttamaan taiteellista puoltani kirjastossa mm. päällystämällä pöytiä eilaisilla kuvilla ja suunnittelemaan erilaisia kylttejä. Pääsin myös tänä kesänä järjestämään lasten kesäleffoja, minkä kautta olen tutustunut myös moneen lapseen. Perus työviikkooni kuuluu varausten käsittelyä, hyllyttämistä ja asiakaspalvelua.

   Kirjastossa töissä oleminen patistaa lukemaan huomattavasti enemmän, koska löytää koko ajan kaikkia uusia ja kiinnostavia kirjoja hyllyjen välistä, ja onneksi näin kesällä siihen on myös paremmin aikaa. Toivottavasti pääsen taas ensi vuonna työskentelemään Lumon kirjastoon, sillä tänne on aina todella mukava palata. Kuukauteni täällä on mennyt todella nopeasti, enää on kolme työpäivää jäljellä, mikä tuntuu jollain tapaa haikealta, vaikka onkin ihan mukavaa päästä lomalle.

Ihanaa loppukesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti